Asemanseutujen palvelutasowebinaari II

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Asemanseutujen palvelutasojen kehittämiswebinaari II

MAL-verkosto ja valtion liikennehallinto järjestävät yhteistyössä keväällä 2023 kolme tilaisuutta asemanseutujen matkustajapalveluihin liittyen. Tilaisuudet ovat jatkoa liikennehallinnon solmupisteiden matkustajapalveluiden palvelutason määritystyölle.

Loppuraportit maakuntakeskusten välisen työhön liittyvän joukkoliikenteen sekä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävien henkilöliikenteen solmupisteiden palvelutasomäärittelyistä on nyt julkaistu.

Raportit löytyvät täältä: Muut asiakirjat – liikenne- ja viestintäministeriö (lvm.fi)

Linkki LVM:n tiedotteeseen: Joukkoliikenteen solmupisteiden ja kaukoliikenteen palvelutason tavoitteita selvitetty – liikenne- ja viestintäministeriö (lvm.fi)

Kevään webinaareissa keskustellaan palvelutasotavoitteiden edistämisestä asemanseuduilla eri teemoissa. Kutsumme asemanseututoimijoita toiseen temaattiseen webinaariin, joka pidetään 1.2.2023. Webinaarin teemana on asemapalveluiden laatu.

Webinaarisarja liittyy MAL-verkoston Elinvoimaiset kaupunkiseudut teemaverkoston Asemanseutujen kehittämisen hankeosioon: ks lisää verkostosta: https://mal-verkosto.fi/kaupunkiseuduille-elinvoimaa-teemaverkosto/.