HYMY – Hyvinvointiympäristön tietopohjan mallintaminen ja hyvinvointijohtamisen kehittäminen seminaari Tampereella 24.4.2019!

Tule kuulemaan ja keskustelemaan hyvinvointiympäristöjen kehittämisestä Tampereelle! Mitä on monialainen yhteistyö hyvinvointiympäristöjen kehittämisessä? Mitä uusia menetelmiä hyvinvointiympäristöjen kehittämiseen on tarjolla ja mitä uutta kaupungeista kuuluu hyvinvointiympäristöjen kehittämisessä?

HYMY – seminaari osa HYMY – hyvinvointiympäristön tietopohjan mallintaminen ja hyvinvointijohtamisen kehittäminen verkostohankkeen toteuttamista ja se kokoaa yhteen Tampereelle hyvinvointityön, kaupunkikehittämisen ja maankäytön suunnittelun asiantuntijoita ympäri Suomea. Seminaarin keskiössä on hyvinvointia tukevan kaupunkiympäristön kehittäminen, hyvinvointiympäristön mallintaminen ja  hyvinvointijohtamisen kehittäminen. Seminaari on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Tule kuuntelemaan ajankohtaista tietoa hyvinvoinnin edistämisestä ja verkostoitumaan, ilmoittaudu mukaan jo nyt! Ohjelma ohessa. Seminaariin osallistujille lounas kello 11-12 hotellin buffetista. Paikalle pääsee kätevimmin junalla.

Aika ja paikka: 24.4.2019, Lapland Hotels, Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere (rautatieaseman välittömässä läheisyydessä) kello 12.15 – 15.45 kokoustila Ounasvaara.

Ilmoittaudu täältä: https://www.lyyti.fi/reg/HYMY-seminaari

Tilaisuuden järjestäjänä on HYMY-verkostohankkeen hallinnoija Tampereen kaupunkiseutu verkostojäsenten Kuopion, Jyväskylän ja Lahden kaupunkien tuella. Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta.


Lisätietoja: 

HYMY-hankkeen projektipäällikkö

Heli Suuronen

Suunnittelija, MAL-verkoston koordinaatio

HYMY-hankkeen projektipäällikkö

GSM 040 846 8127

www.mal-verkosto.fi

kaupunkiseutu.fi

HYMY Innokylässä