Hyvinvointiympäristön mallintamisen työpajat Tampereella 5.11 ja 13.11

Rakennetun ympäristön hyvinvointi-indikaattorityöpajat pidetään Tampereella 5.11 ja 13.11. HYMY-hankkeen kaupungit mallintavat ensimmäisenä Suomessa kaupunkiseudun ja kuntien hyvinvointiympäristöt kartalle Sykkeen kehittämällä paikkatietomenetelmällä ja hyödyntävät tietoa hyvinvointikertomustyössä, MALPE-suunnittelussa ja vaikutuksen arvioinnin välineenä. Työpajat ovat avoimia kaikille HYMY-verkostokaupungeille.

Ilmoittautuminen Tampereen 5.11 hyvinvointiympäristön indikaattorit-työpajaan on käynnissä! Ilmoittautuminen osoitteeseen heli.suuronen@tampereenseutu.fi 1.11 mennessä. Kerrothan samalla erikoisruokavaliotoiveesi.

Aamukahvit ja aamupala, lounas Lapin buffapöydästä ja iltapäiväkahvit pienen makean kera sisältyvät päivään.


HYMY-Hyvinvointiympäristön mallintaminen ja hyvinvointijohtamisen kehittäminen- verkostohanke kehittää rakennetun ympäristön indikaattoreja kuntien hyvinvointijohtamisen-, maankäytön-, asumisen- ja liikenteen suunnittelun tueksi. Sykkeen menetelmä tuottaa paikkatietoa maankäytön-, asumisen-, ja liikenteen suunnitteluun eri mittakaavatasoilla ja tarkastelee ympäristöä asukkaiden hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta. Paikkatietoa voidaan hyödyntää laajassa hyvinvointikertomuksessa sekä maankäytön-, asumisen ja liikenteen suunnittelussa. HYMY-hanke on osa seudullista Hypa-Infra-kehittämisohjelmaa ja tukee seutustrategian toteuttamista. Hanke saa rahoitusta STM:n terveyden edistämisen määrärahasta, hanketta koordinoi Tampereen kaupunkiseutu, verkostohankkeen muut jäsenet ovat Kuopio, Lahti ja Jyväskylä.