Kaupunkiseutujen välisen linja-autoyhteyksien ja matkaketjujen kehittäminen -hankkeen kick off-tilaisuus Tampereella 14.2.2020!

Kaupunkiseutujen välisten linja-autoyhteyksien osalta on ollut käynnissä voimakkaat muutokset viime vuosina. Miten kaupunkiseuduilla voidaan säilyttää ja kehittää linja-autoyhteyksiä ja matkaketjuja? Tule kuuntelemaan ja oppimaan Kaupunkiseutujen välisten linja-autoyhteyksien ja matkaketjujen kehittäminen -hankkeen kick off-tilaisuuteen Tampereelle 14.2.2020! Tilaisuuden tarkoituksena on kartoittaa tietoa alueiden tietotarpeista ja tavoitteista kaukoliikenteen kehittämiselle.

Hankkeessa luodaan useammalle aluetasolle pureutuva tilannekatsaus ja kehittämisehdotukset kaupunkiseutujen linja-autoliikenteen toimintaedellytyksistä. Lisäksi tunnistetaan parhaita käytäntöjä ja seutujen yhteistyössä tehtäviä asioita. Lisätietoja hankkeesta: MAL-verkoston projektipäällikkö Tero Piippo, tero.piippo@tampereenseutu.fi.

Kick-off -tilaisuus järjestetään Tampereella perjantaina 14.2.2020 klo 12.30 – 14.30 kokouskeskus Pellavassa neuvotteluhuone Valimossa (os. Kelloportinkatu 1, B. 3. krs, Tampere).

Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköpostilla osoitteeseen lauri.raty@ramboll.fi