Asemanseutufoorumin aineistot saatavilla!

Asemanseutufoorumi pidettiin 21.3.2019 Senaatin tiloissa Helsingissä. Suuren suosion saavuttaneen foorumin materiaalit ja videotallenne on nyt saatavilla täältä.

Tilaisuuden avasi Senaatin-Asema-alueet oy:n toimitusjohtaja Mauri Sahi kertomalla Senaatin-Asema-alueet oy:n toiminta-ajatuksesta ja yhteistyömahdollisuuksista asema-alueiden kehittämiseksi. Tilaisuuden keynote puhujana oli vanhempi suunnittelija Per Kristersson Göteborista. Tilaisuudessa kuulimme myös esimerkkejä asemanseutujen täydennysrakentamisesta, kuulimme yritysten ja kaupunkien ajatuksia asemanseutujen kehittämisestä sekä pohdimme asemanseutuja kestävän kaupungin solmukohtana.

Tilaisuuden järjesti Fiksu Assa -hanke, asemanseutujen kehittäjäverkosto ja Senaatti-kiinteistöt.  Fiksu Assa -hankkeen kumppaneina ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Hämeenlinna ja Riihimäki sekä koordinaattorina HSY. Asemanseutujen kehittäjäverkostoon kuuluvat MAL-verkosto, ympäristöministeriö, Väylävirasto, Suomen Kasvukäytävä ja laaja joukko muita toimijoita.