MAL-verkoston yhteiskehittelystä kansainväliseen yhteistyöhön

MAL-verkosto toteutti vuonna 2018 Asuinympäristön digitaalisuus -hankkeen, missä testattiin ja yhteiskehitettiin kaupunkien ja Sitowisen kanssa uutta Collaplanin osallisuusalustaa. Collaplan tarjoaa monipuolisen, visuaalisen osallisuusalustan kaupunkikehityshankkeille. Alustaa kokeiltiin ja yhteiskehitettiin työpajoissa Oulussa, Kuopiossa ja Kouvolassa, minkä lisäksi kaikilla MAL-verkoston kaupungeilla oli mahdollisuus hyödyntää alustaa kokonaisen vuoden ajan. Lisätietoja hankkeesta löydätte täältä.

Nyt Collaplan toimii Euroopassa kohtuuhintaiseen asuntotuotantoon keskittyvän Housing Solutions Platformin hankkeiden esittelyalustana. Kyseessä on EU-parlamentissa Brysselissä julkaistu 50 hankkeen kokoelma kohtuuhintaisen asumisen innovaatioista ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Uudet kohtuuhintaisen asumisen ratkaisut löydät osoitteesta: https://hsp.collaplan.com/. Collaplanin yhteystiedot: joakim@collaplan.com.