Fiksu arki assalle yrityskehitysohjelma nyt auki!

Fiksu arki assalle -yrityskehitysohjelmassa kasvuyritykset ja suuret kumppaniyritykset rakentavat uusia arjen palveluja asemanseuduille. 

Ohjelman tavoitteena on luoda kestävän arjen palveluja, lisätä asemanseutujen viihtyisyyttä ja edistää raideliikenteen houkuttelevuutta. Kumppaniyrityksinä toimivat YIT, R-kioski, Posti ja Nokia sekä Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna ja Hämeenlinnan pysäköinti Oy. Kumppaniyritysten lista täydentyy tammikuun 2020 aikana.

Yrityskehitysohjelman kautta tarjotaan kasvuyrityksille mm. mentorointia tuotteen tai palvelun kaupalliseen kehittämiseen sekä mahdollisuus tehdä ketteriä, nopeita kokeiluja asiakas- ja käyttäjäpalautteen saamiseksi. Kasvuyritys, ilmoittaudu mukaan Fiksu Arki Assalle -ohjelmaan!

Kasvuyritykset voivat hakea mukaan ohjelmaan 11.3. asti. Hae mukaan tästä.