MAL-verkoston koordinaatiotiimin esittely

MAL-verkostoa koordinoidaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymästä, joka on seudun 8 kunnan yhteinen asiantuntija- ja valmisteluelin seudullisesti tärkeissä teemoissa ja suunnittelukysymyksissä. Kaupunkiseudun asiantuntijatoimistossa eli Seututoimistossa työskentelee seutujohtaja, seutusihteeri, seutuassistentti ja teema-alueiden kehittämispäälliköt. MAL-verkoston koordinaatiotiimi noudattaa samaa linjaa. Seututoimistomme sijaitsee Tampereen Tampellassa osoitteessa Kelloportinkatu 1 C, kosken rannalla. Lisätietoa seutuyhteistyöstä.

Kati

MAL-verkoston kehittämispäällikkönä toimii 1.12. alkaen kaupunkipolitiikan ja kaupunkitutkimuksen ammattilainen Kati-Jasmin Kosonen. Kati-Jasminilla on noin 10 vuoden kokemus seututoiminnasta ja MAL-verkoston koordinoinnista sekä verkoston strategisten painopisteiden mukaisesta verkostomaisesta kehittämistoiminnasta (asemanseutujen kehittäminen, kestävä liikennejärjestelmä, monimuotoistuva asuminen, ihmisläheinen, kaupunkiseututasoinen yhdyskuntasuunnittelu). Kati-Jasminin alaan kuuluu myös ilmastotyö, kestävä kaupunkikehitys ja innovaatiopolitiikka. Kati-Jasmin on toiminut aiemmin tutkijana Tampereen yliopistossa ja Newcastlessa (UK) sekä kaupunkipoliittisen ohjelman vetäjänä Seinäjoella.

LinkedIn

Eero

MAL-verkoston suunnittelupäällikön tehtävässä aloittaa 1.12.2021 Eero Purontaus, joka siirtyy MAL-verkoston palvelukseen Pirkanmaan liiton projektipäällikön tehtävästä. Eero on työskennellyt aiemmin maakuntaliitoissa Pirkanmaalla ja Lapissa ilmastoasiantuntijana ja projektipäällikkönä alueidenvälisissä hankkeissa. Eero on EU-politiikkaan erikoistunut yhteiskuntatieteilijä, jolla on työkokemusta Brysselistä Euroopan parlamentista ja energiatehokkuuspolitiikkaan keskittyneestä konsulttitehtävästä.

LinkedIn

Aada

MAL-verkoston projektisuunnittelijana toimii vuoden 2021 loppuun saakka Aada Elshof. Aada siirtyi MAL-verkoston tehtävään oltuaan ensin ilmastotyön projektityöntekijänä ja kuntayhtymän ja kolmen MAL-verkoston jäsenkaupungin yhteisen HYMY-hankkeen projektipäällikkönä. Aada on koulutukseltaan  yhteiskuntatieteiden maisteri ja on erikoistunut erityisesti kestävän kehityksen kysymyksiin ja kestävään kaupunkisuunnitteluun.

LinkedIn