Kävelyn ja pyöräilyn taloudellisten vaikutusten arviointi -webinaari 24.2.2021!

Tervetuloa HYMY-hankkeen ja MAL-verkoston Kävelyn ja pyöräilyn taloudellisten vaikutusten arviointi -webinaariin 24.2.2021 klo 12.00-15.30!

Liikkumattomuudella on merkittäviä kansantaloudellisia vaikutuksia. Koronan myötä liikunta-aktiivisuus on vähentynyt entisestään liikuntapaikkojen sulkeutuessa ja harrastusten peruuntuessa. Samaan aikaan kävely- ja pyöräilyinfran merkitys on korostunut turvallisessa ja terveellisessä liikkumisessa. Laadukkaalla kävely- ja pyöräilyinfralla on kiistaton vaikutus liikunta-aktiivisuuteen, mutta monissa kunnissa investoinnit kävelyyn ja pyöräilyyn edellyttävät taloudellisten vaikutusten arviointia.Tule kuulemaan webinaariin, millaisia taloudellisia vaikutuksia kävelyllä ja pyöräilyllä on ja miten niitä voitaisiin arvioida!


Ilmoittautuminen webinaariin on auki 22.2. kello 23 saakka. Webinaarin linkki lähetetään osallistujille sähköpostilla paria päivää ennen tapahtumaa. Ilmoittautumalla tapahtumaan varmistat linkin sähköpostiisi ja päivän aineistojen saamisen! 

Ilmoittautumiseen tästä!