BEMINE-loppuseminaari 14.6.2019 aineistot saatavilla!

BEMINE-hankkeen päätösseminaari pidettiin Valkoisessa Salissa Helsingissä 14.6.19.

Päätösseminaari nivoi yhteen aiemmissa Urban Forum I-V tilaisuuksissa käsiteltyjä kaupunkiseutujen suunnittelun näkökulmia ja yhteyksiä valtakunnan tason uudistuksiin. Seminaarin keynote-puheenvuorot edustivat tutkimushankkeen kansainvälistä tutkimusosaamista: professori Simin Davoudi Newcastlesta, professori Petter Næss Oslosta ja professori Jouni Häkli Tampereen yliopistosta valottivat seudullisen yhteissuunnittelun hallinnan problematiikkaa ja kestävyyden rajoja. Professori ja konsortiojohtaja Raine Mäntysalo ja yliopistonlehtori Vesa Kanninen esittelivät konsortiotason yhteiset suositukset. Päivän aikana käytiin myös vilkasta keskustelua Suomen MAL-suunnittelun ja päätöksenteon vaikuttajapiireistä.

Julkaisemme tälle sivustolle päivän esitykset niiltä, joilta saamme julkistamiseen luvan. Tutkimustuloksia tiivistetysti esitteleviin postereihin pääsette käsiksi täältä. Kannattaa muistaa myös BEMINE-hankkeen loppuraportti, missä tuloksia esitellään laajemmin. Loppuraportin voitte ladata alta olevasta linkistä.