Kestävää hyvinvointia -webinaarin aineistot 17.12.2020

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet luovat pohjan kunnissa tapahtuvalle suunnittelulle ja toteutukselle. Ihmisten hyvinvointia tulisi edistää sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Etenkin taloudellisesti niukkoina aikoina on tarpeen pohtia, miten hyvinvointia voidaan edistää niukoin resurssein ja ympäristön kannalta kestävällä tavalla. 17.12.2020 pidettiin Kuntaliiton, HYMY-hankkeen ja MAL-verkoston Kestävää hyvinvointia -webinaari, missä kuultiin innostavia esimerkkejä kestävästä hyvinvointityöstä!

Webinaari päätti samalla MAL-verkoston vuoden 2020 -webinaarisarjan, millä halusimme tukea kuntia tänä poikkeuksellisena aikana. Poimi esitykset talteen!KESTÄVÄ HYVINVOINTI KUNTIEN KEHITTÄMISESSÄ

Esitys tulossa: Kommenttipuheenvuoro: Kuntaliiton havaintoja hyvinvoinnista ja kestävästä kehityksestä kuntien strategisessa suunnittelussa. Asiantuntija Ville Nieminen, Kuntaliitto.VÄLINEITÄ KESTÄVÄN HYVINVOINNIN EDISTÄMISEEN

Kommenttipuheenvuoro: Sosiaalisen kestävyyden indikaattorit. Sirpa Korhonen, johtava konsultti, FCG (ei esitystä).